2014. január 9., csütörtök

27.rész.-'és kimondta.'

Ahogy megígértem,hoztam az új részt..:)
Remélem siettem,szóval tessék olvasni,meg véleményezni,ilyenek.
zene a fejezethez.:)

*Orsy szemszöge.*

Mióta Zayn-ék elmentek nyaralni,azóta az egész otthon boldog. El és Louis Dani és Liam boldogabbak mint valaha. Grace és Niall annyira egy hullám hosszon vannak,annyira aranyosak. Harry és Lis pedig kerülgetik egymást,de ők is biztos hogy összefognak jönni. Julianne asszony és Tom bácsi a kicsikre vigyázz,és a lányokkal mindig besegítünk neki.Mosolyogva ültem a konyhapulton,és e
ttem az almámat,mikor egy halk sírdogálás ütötte meg a fülemet.Lepattantam a pultról,és kerestem meg a sírdógáló személyt.Clara ült a lépcső tetején és sírt.
-Clara mi történt?.-mentem oda hozzá,és vettem ki a szív alakú 1D-s párnáját a kezéből.Ő vissza kapta és sírdogált.Felkaptam a lányt,majd sétáltam le vele a többiekhez.
-Clara.-beszéltem hozzá.
-Nincs többé 1D.-sírt,mire a fiúk felkapták a fejüket.
-Dehogy nem.-beszélt Dani,és jött hozzánk.-Hisz itt vannak.-kontrázott rá Wali.A lány csak tovább sirdógált.
-Négyen folytatják?.-kérdezte Clara.Senki nem értette.
-Kicsi lány.5-en vagyunk,és 5-en is maradunk.-törölgette a szeméből ki a könnyeket Louis.Clara a kezembe nyomta a tabját.Mac mögém jött.Twitter trendek voltak megjelenítve.
-Mi ez Clara?.-kérdezte Mac,mire rohantam az irodába a tabbal.
-Ezt mikor rakták ki?.-kérdeztem Mac kezében lévő Clarát.
-2 órája trend twitteren.-sírt a lány.Mac sírdogált.
-Mit csinálsz?.-kérdezte Niall.
-Éppen?Feltöröm a gépet.-morogtam.-Á kész.-nevettem fel idegesen.A többiek döbbentem néztek rám,mire Safaa sírni kezdett.A kezébe került a tab.
-Nem nem igaz.Nem nem.-sírt Safaa.
-MICSODA?.-akadt ki Dony,és ölelgette a húgát.
-Ez nem lehet igaz.-suttogta El,és könnyezett.A srácok odarohantak és nézték a Tabot.
Nyomogattam a gépet,és néztem a cikkeket.
-Zayn Malik halott?.Rióban kapták lencsevégre, ahogy egy búvárcsónakkal és a szépséges titkos lánnyal hajtanak a nyílt vízre.-olvastam fel a cikk címet majd álltam meg.
-Ez kamu.-akadtam ki.-Zayn fél a víztől.-kiabáltam.
-A képek igaziak.-sírt Clara. Tovább nyomogattam a képeket,ahol tisztán látszódtak Rose-ak.
-Ám,a lány már egyedül tért vissza.A rajongók letámadták,de ő beszaladt a hotelba.-olvastam tovább már én is sírva a cikket. Hirtelen kilépem az egészből,és Mr.Payne dokumentumait nyitottam meg.
-Orsy. Abba te nem tudsz belemenni.-károgott Mac a hátam mögött.-Vagy mégis.-beszélt,mikor látta,hogy éppen Zayn és Rose telefonját nyomozom le.Hirtelen előkaptam a telefonomat,és tárcsáztam Zayn-t.Ideges voltam mikor nem vette fel senki.Sírtam,és kezdtem elhinni a cikket.Ekkor hirtelen a telefont felvették.
-Igen?.-szólalt bele Zayn.Akkorát fújtam a telefonba,hogy egész Rio hallotta.
-Orsy?Mi történt?.-beszélt Zayn mire megtöröltem az arcomat.
-Élsz.-sírtam el magam.
-Persze.Mi ez a kavarás?.-beszélt Zayn idegesen,mire a többiek is hallották a hangját.
-Azt hiszik hogy Rose megölt.Így most a lány halálát kívánják.-sírt Clara.
-Figyelj,intézd el kérlek. Rose nem ölt meg,és élek.Jaj ne sírj kicsi.-beszélt Zayn,de már nem nekem.Hallottam ahogy Zayn megpuszil valakit.vigyorogtam.
-Ne sírj Rose.-kiabáltam bele a telefonba.-Elintézünk mindent.-suttogtam a telefonba.
-Kösz.Szeretünk..-beszélt Zayn,majd nyomott ki. Safaa már örömében sírdogált,ahogy mindenki.
-Na,intézzük el. hogy Zayn Malik hogy támad fel.-morogtam,és ügyködtem a gépen.Beléptem a twitterbe,majd írtam be a keresőbe Zayn nevét,és futtattam rá Mr.Payne programját.
-Győzelem.-nevettem fel.
-Te kajak feltörted Zayn twitterjét?.-akadt ki Mac sunyin,mire a többiek odagyűltek körénk..-Mondhatni.-beszéltem unottan. Az összes ember szeme felpattant a megilletődöttségtől vagy inkább a meglepődöttségtől..
Twitter: Zayn_Malik :Emberek! Vicces ez a meghaltam dolog.Na jó,egyáltalán nem.-kezdtem el gépelni twitterre Zayn nevébe a dolgokat.-Élek és Rio gyönyörű!.Remélem,hogy most már nyugodtan és pletyka mentesen nyaralhatunk.Szeretlek titeket.<3.-írtam és küldtem el az adatlapjára.A srácéból kiléptem,majd beléptem a twitter rendszerébe.A 3 trendet kitöröltem.
-Reméljük,hogy nem jelentenek fel.-beszéltem és nevettem fel.A többiek kezdtek megnyugodni.
-Csak én hallottam,hogy Zose-Rayn párosunk újra együtt van?.-kérdezte Grace nevetve,mire vigyorogtam.Megráztam a fejem.
-Hazajönnek,ünnepelünk.-nevetett Mac,és folytattuk a napunkat.

*Rose szemszöge.*

Zayn letette a telefont,mire megölelt.
-Hercegnőm.-suttogta,mire hozzá bújtam,és a vállába fúrtam a fejem.Megvárta,míg kipityergem magam,és megnyugszok.Újra megszólalt.
-Na gyere bejelentjük hogy élek.-suttogta,majd lépett velem az ablakhoz.Az ablakot kinyitotta majd kihajolt rajta.A rajongók egyszerre,könnyek között sikítottak fel.Tölcsért csinált a kezéből majd elkiabálta magát.
-Vas Happenin?.-kiabált a srác lefele 16 emeletet,mire felnevettem.Annyira aranyosak a rajongók.Bár engem éppen megakarnak ölni a semmiért.Zayn nevetve homlokon puszilt,mire újból sikítozni kezdtek a lányok.Nevetve csukta be az ajtót.
-Le mész hozzájuk?.-kérdeztem,mire mosolyogva elhúzta a függönyöket.
-Van fontosabb dolgom is.-suttogott,majd lépett közelebb hozzám.
-Igen?és mégis mi?.-incselkedtem vele.Felnevetett majd homlokon puszilt.
-Gyere.-szólt,majd maga után húzott.Mosolyogva lépkedtem a srác mellé.Ő letakarta a szememet.Elnevettem magam. A srác belépett,majd utána én is.Érzékeltem hogy sötét volt..Zayn elvette a kezét a szemem elől.Körbenéztem a szobába.Gyönyörű volt.Egy két helyen mécses,a földön rózsa szirom. Lilás fény pislákolt a szobába.Ránéztem a kádra,a mellette lévő ágyra.Gyönyörű volt.Elmosolyodtam.
-Tetszik?.-kérdezte halkan a fülembe suttogva Zayn.Kirázott a hideg,és libabőrös lettem.levegőmet szaporábban vettem,és csak aprót bólintottam.Zayn mosolyogva hátulról átölelt,és vállon puszilt,majd nyakon.
-Mivel érdemeltem ki?.-kérdeztem suttogva,és fordultam Zayn felé. Belenéztem a szemébe,majd a szájára,és újra a szemébe.Zayn beleharapott az alsó ajkába,és rátapadt a számra.Jelnek vette.Csókolni kezdtem a száját,mire elmosolyodott a csókunkba.Zayn felkapott és felültetett a kézmosóra.Beletúrtam a hajába,mire ő a két lábam közé nyomta a testét.Zayn derekát oldalt megfogtam.Elmosolyodott,majd oldalra nyúlt.
-Tessék.-suttogta,és nyújtott át egy fürdőruhát..-Harry-vel,is így fürödtél.-morgott,de azért próbált mosolyogni.Tudtam,mit akar.Piros fejjel hátradobtam a fürdőruhát a szoba sarkába.Zayn minden mozdulatomat figyelte.Mikor neki is leesett,hirtelen újra a számon éreztem ajkait.Hirtelen lekaptam a pólóját,mire felnevetett.Elpirulva néztem végig kidolgozott felső testét.Zayn mosolyogva leöltöztetett,fehérneműre.Nagyobbakat lélegeztem,és motyogtam magamban,hogy "ne most legyek beszari."Mosolyogva szedtem le Zayn-ről a nadrágját.Elpirultam.Zayn-el a helyzet teljesen más,mint mondjuk Harry-vel volt.Zayn újra a számon táncolt a szájával..Óvatosan kikapcsolta hátamon a melltartót.Hirtelen odahúztam magamat a sráchoz.Felnevetett.
-1.Gyönyörű vagy.Az én gyönyörűm.-suttogta.-2.Már láttalak így.Emlékszel?.-kocogtatta meg a homlokomat.Elpirultunk.Bólogattam.Zayn csókolni kezdte a nyakamat,vállamat,államat.Két ujjamat beakasztottam a bokszere oldalába,majd egy húzással toltam le róla.Zayn elmosolyodott,és ő is  húzta le rólam a fehérneműmet.Maradt a szemkontaktus.
Hirtelen felkapott,és sétált be velem a kádba,ami már majdnem egy medencéhez hasonlított.Elmerültünk a habok közt,mire nevetve bújtunk fel a víz alól.Zayn neki dőlt a kádnak,és vont a mellkasára.Elmosolyodtam.Hajon puszilt.
-Rose.-suttogta,mire ránéztem.
-Szeretlek.-suttogta,és mondta ki azt a szót,amit eddig csak álmodtam,hogy újból,ennyi csalódás és félresikerült dolgok után kimondja.-Szeretlek azóta,mióta először megláttalak.Akkor tudtam hogy kellesz nekem,valami érthetetlen dolog vonzott hozzád.Tudom hogy rengeteg dolgot elrontottam,és mindig bekavartak,de nem bírom elviselni ha nem lehetsz az enyém.-suttogta.Nem bírtam levenni a szememet szemeiről.-Elegem van,hogy mindent elrontok,vagy azt,hogy Perrie bekavar.Örülök,hogy itt vagy,nem fordultál vissza Londonba mikor megláttál,és nagyon hálás vagyok apudnak,és az enyémnek,hogy segítettek összehozni ezt az egészet,Orsy-nak hogy nem buktatott le.Be vallom rettegtem a búvárkodástól,és arról apáink sem tudtak.Szerettem volna neked örömet okozni,és olyanná varázsolni a hétvégédet,és olyan dolgokban élményeket szerezni,amiben még nem volt részed..-Beszélt Zayn és közben zavarában a hajammal szórakozott,én pedig nem hittem el azt,amit mond.-Szeretném,ha a hétvége után a barátnőm lennél,és éppen ezért csak Londonba fogom megkérdezni téged,mert ha nemet mondasz,akkor is,a hétvégéd tökéletes legyen.Remélem bizonyítottam neked,és legalább valamennyire visszaférkőztem a bizalmadba,még ha baráti szintre is.-suttogta,mire odaszorítottam magamat a testéhez.
-Nagyon hálás vagyok neked,mikor megvédted a családomat,és velük voltál,nem mentél el Josh-al.-gurult be,mire kezemmel végig simítottam a vizes felsőtestét.-Hallottam az akciódat,és egy pár percig azt hitte mindenki,hogy nem lesz dobosunk,és Niall lesz a másodállásos dobosunk.-suttogta,mire elnevettem magam.-Ne tudd meg,mennyi erőt adtál,a jelenléteddel,a mozdulataiddal,hogy ne adjam fel,és inkább hagyjalak.-suttogta félve.-Rengetegszer voltam abban a hitben,hogy én nem bírom tovább.De aztán megláttalak.-suttogta mosolyogva,mire elvigyorodtam,és éreztem hogy egyre jobban pirulok...-Rose.-szólított a nevemen.-Biztos hogy fogunk veszekedni,és értesültem egy két emberről,aki még ugyanígy vannak,mint én.De szeretném,ha velem lennél.Az én gyönyörűm lennél,és nem érdekel,hogy a sajtó tudd e róla,vagy sem.Szeretnélek magam mellett tudni,örökre.Igen,nagy szavak,de így érzem,és sose szoktam az érzéseimbe csalódni.-beszélt Zayn.-Emlékszel?.-suttogta,mire hirtelen ajkaimat rányomtam az ő ajkaira.Teljesen lefagyott.Vigyorogva csókolgattam óvatosan.Visszacsókolt,mosolyogva.Hirtelen kikapott a vízből,és a következő pillanatban már a kád mellett lévő ágy szerűségen feküdtünk,és ott folytattuk az amit a kádban abbahagytunk.Zayn hirtelen megszólalt,kis idő után,rekedtes hangján,amit annyira imádtam.
-Biztos?.-kérdezte,mire én szemeibe nézve bólogattam.Elmosolyodott.Felpattant rólam,majd szaladt ki a szobából.Gondolkoztam,hova mehet,majd rájöttem,mikor pirulva átláttam a fürdőbe.Elővigyázatosság.
-Szólsz ha ?.-suttogott már mellettem Zayn,mire nevetve rányomtam magamat a fiú testére.Zayn felém emelkedett,simogatta az arcomat,és éreztette azt,hogy itt van nekem.
Rányomtam ajkaira a számat,mire nevetve csókolt vissza..

*Rose szemszöge.*

Kint a teraszon egy szál köntösben,és összegörnyedve üldögéltem a napágyon.Vigyorogva gondoltam vissza az elmúlt párórára,mikor Zayn kijött utánam,és leült a hátam mögé,két karját átkulcsolta rajtam,és dülöngélt velem.Arcom puszilt,mire elmosolyodtam,és hozzá bújtam.
-Min gondolkozol ennyire?.-kérdezte suttogva tőlem.
-Hát,hogy mennyi időt tölthettünk odabent,hogy itt már hajnal van,hogy nekem is be kell szereznem egy olyan szobát.-kuncogtam fel,mire Zayn elnevette magát.
-És mégis miért?.-kérdezte és húzogatta a szemöldökét.
-Most na,ha úgy veszed,tök praktikus.-vontam vállat,mire belenevetett a nyakamba,majd csókolta meg.
-Képzeld,4 lány,tegnap óta lent várnak,rád.-suttogtam,és lefele mutattam.Odaléptem a korláthoz,mire észrevettek.Döbbenten figyeltek,mikor integettem nekik.
-Mi az?.-kérdezte Zayn,és lépkedett mellém.Mosolyogva mutogattam a lányokra,mire ők teljesen lefagytak.Zayn elmosolyodott,és integetett nekik.
-Szegények hogy átlehetnek fagyva.-suttogtam,és néztem végig a 4 lányon.Rövidnadrágban és egy szál trikóban álldogálni,egy szeles tengerparton nem a legjobb.
-Lemenjünk hozzájuk?.-suttogta,és nézett oldalasan felém,mire én bólintottam.Hátha nem utálnak.
-Nem fognak megenni?.-kérdeztem Zayn-től miközben sétáltunk a lakosztályban.Felkapott magára egy pulcsit,én pedig levettem magamról a köntöst,és felkaptam egy nadrágot és egy pólót.
-Gyere.-szólt Zayn,mikor én felkaptam a székből 5 darab pokrócot,és kulcsoltam össze a kezemet velük.
-Az az édes jó lelked.-kacagott Zayn rajtam és a pokrócokon
. Rányújtottam a nyelvem,mire arcon puszilt.Már a földszinten sétáltunk a hátsó kijárat fele,mikor Zayn megállt egy automatánál,és kért ki belőle 4 forró valamit.
-És még nekem van édes jó lelkem.-ugrattam Zayn-t,mire ugyan úgy rám nyújtotta a nyelvét,ahogy én rá.
-Gyere.-fogta meg az egyik kezemet,míg a másikban egyen súlyozott a négy forró ittalal. Ki értünk a lányokhoz,akik döbbenten figyeltek.
-Sziasztok.-beszélt Zayn,majd nyújtotta át a lefagyott lányoknak a poharakat,én pedig a pókrocokat.
-Za..Za..Zayn.-akadt meg az egyik lány,mire Zayn mosolyogva megölelte.A lány elpityeredett.
-Jaj ne sírj.-ölelte meg szorosan a lányt.
-Lehet egy képet?.-suttogta a mellette lévő lány.
-Persze,hisz azért jöttünk le,hogy veletek legyünk.-beszélt Zayn.A lányokon látszódott az az igazi őszinte mosoly.
-Fotózok,ha gondoljátok.-szólaltam meg halkan,mire Zayn felém kapta a fejét.Elmosolyodott.
-Megtennéd?.-nézett rám a szőke hajú lány,mosolyogva bólintottam.A lányok átadták a fényképező gépeket,és pózoltak Zayn-el.
-Hozott Rose pokrócokat nektek,hogy ne fázzatok annyira.-beszélt Zayn,mire a lányokat át takargatta,és kezükbe nyomta a forró italt,ami lassan ki hűl.
-Köszönjük.-beszélt halkan a barna hajú lány.
-Lehet autogramot is?.-kérdezte szerintem a legkisebb lány.
-Persze,van filcetek?.-kérdezte Zayn.Mind a négy lány kapott autogramot.
-Rose?.-kérdezte a fekete hajú lány mellőlem.
-Igen?.-mosolyogtam a lányra.
-Lehet kapni egy ölelést?Mert nem merek kérni képet vagy autogramot.-suttogta,mire én mosolyogva megöleltem.
-Ha gondolod,csinálhatunk képet és megírom neked életem első autogramját.-beszéltem,mire ő hevesen bólogatott.A lány tartotta a telefonját,mire én mosolyogva mellé bújtam.Zayn észrevette és mosolyogva figyelt minket.A többi lánnyal is fotozkódtam.
-Belehet rajta Twitteren jelölni?.-kérdezte az egyik lány.
-Persze.-mosolyogtam.-Ha követtek,meg megpróbállak titeket visszakövetni.-mosolyogtam,mire mind a 4 lány szeme felcsillant.-És Zayn is.-beszéltem,mire ő hevesen bólogatott.
Később a földön ülve beszélgettünk a lányokkal.Kiderült,hogy mi volt ez a délutáni kavarás,és hogy az egyik lány álma valóra vált.Úgy beszélgetni Zayn-el egy sima témáról,mint most mi. Láttam a mellettem ülő lányon hogy fázik,de nem csak ő.Mind a négyen fáznak.
-Fel jössz velem?.-suttogtam a mellettem ülő lánynak,mire rám kapta a fejét.-Pulcsikért,mert látom hogy nagyon fáztok,de nem akarjátok itt hagyni Zayn-t.-suttogtam,mire a lány hevesen bólintott,és pakolta le a barátnője mellé a cuccokat.Felálltam és megfogtam a kezét.
-Hova mentek?.-kérdezte Zayn.
-Mindjárt vissza jövünk.-beszéltem,és már a liftet vártunk a lánnyal.
-Amúgy hogy hívnak?.-kérdeztem a lány.
-Anabell.-mosolygott.
-Szép neved van.-mosolyogtam rá a lányra,és léptünk be a liftbe.megnyomtam a gombokat,és örültem hogy most kivételesen én zártam be a lakosztályt.
-Sajnálom,de Zayn-el elég kupisak vagyunk.-beszéltem már a lakosztály előtt,és nyitottam be a szobába.A lány szája tátva maradt.
-HÚ.-nézett körbe.
Mosolyogva lépkedtem.
-Ha ott ki mész,le tudsz integetni a lányoknak és Zayn-nek.-mutattam,mire ő kilibbent,és integetett.
Előszedtem 4 pulcsimat,majd lépkedtem a konyha fele.A lány visszajött mellém.
-Mit csinálsz?.-kérdezte és figyelte minden mozdulatomat.
-Szerintem kakaót.-mosolyogtam,és csináltam 5 adagot.A lány a pulcsikat,én pedig a kakaós bögréket a tálcán vittem ki a szobából.Bezártam magunk után,majd a lány hívta a liftet.
-Amúgy,sajnálom minden directioner nevébe,ezt a megölős dolgot.Ha igazából ismernének,vagy legalább annyi időt töltenének veled,mint mi most,akkor megváltozna a véleményük.De majd teszünk róla.-mosolygott a lány.
-Aranyosak vagytok,és szerintem én is kiakadnék meg a halálát kívánnám annak a lánynak,aki a jövendőbeli férjemet megölte..Fordított esetben.Szóval megértelek titeket.-beszéltem.A lány felnevetett.
-És ti jártok Zayn-el?Végre? Tudod egy fél világ szurkol nektek.Egy másik fél világ pedig Perriért szurkol..-beszélt a lány,és az utolsó névnél megforgatta a szemét.
-Hát megvallom őszintén,mi sem tudjuk mit csináltunk.-vallottam be a lánynak mikor kiértünk a lányokhoz és Zayn-hez. A lány körbeadta a pulcsikat,én pedig a kakaókat.
-Ú ez isteni.-szólalt meg a szőke hajú lány,mire mosolyogtam.
-Te nem iszol?.-kérdezte a fekete hajú lány,de megráztam a fejem.
-Éjszakára nem.Azt Zayn bánni fogja.Bepörgök.-beszéltem motyogva,mire a lányok felnevettek,Zayn pedig hajon puszilt.
-De aranyosak.-nevetett a barna hajú lány.Még virradatig beszélgettünk a lányokkal,de sajnos mennünk kellett felfele.A lányok vissza adták a pokrócokat,és a bögréket,majd a pulcsit is leakarták venni magukról.
-Jaj figyeljetek.-beszéltem a lányokhoz halkan.-Ha tetszik,nyugodtan tartsátok meg,megfáztok.-beszéltem továbbra is.Zayn mögém állt.
-Komolyan? Nem fog neked hiányozni?.-kérdezte a szőke hajú lány.Mosolyogva megráztam a fejem. A 4 lány először hozzám jöttek és ölelgettek meg,majd mentek Zayn-hez.
-Köszönjük.-beszélt Anabell,mire integettünk nekik,és ők a parton sétáltak,mi pedig fel a lakosztály fele.
-Te vagy az én barátnőm.-nevetett Zayn a liftben és kuncogott a nyakamba.
Tetetett furcsa arccal néztem rá,mire ő megijedt.
-Vagyis.. remélhetőleg az leszel.-suttogta mire felnevettem és hozzá bújtam.Állon pusziltam.
-És mi van ha azt mondom hogy van barátom?.-incselkedtem vele,mire teljesen lefagyott.Felkuncogtam,mire ő egy helyben állt.Mentettem a menthetőt.
-Neki, gyönyörű nagy barna szemei vannak.Fekete haja,amibe imádok beletúrni.-beszéltem,mire lefele nézett.-Rengeteg lány lenne a helyembe,akik az én Bradford Brad boyomat vagy mimet lássák..-kuncogtam fel,mire már a lakosztályban rám kapta a fejét,én pedig odaléptem hozzá.-Imádom a testét,a lelkét,hogy ennyire tud törődni másokkal,imádom,hogy valamennyire legyőzte a félelmét,miattam,és ha nem is vette észre,de még nem gyújtott rá,mióta itt vagyunk. Imádom hogy van nekem,és remélhetőleg még egy darabig lesz.Vagy akár örökre..-suttogtam,mire Zayn magára ismert.Elmosolyodtam,mire magához húzott és megölelt.
-Megijesztettél.-morgott a fülembe,mire nevetve hozzá bújtam.
-Gyere csak.-suttogott,és kapott fel a karjába.Aprót sikkantottam,mire felnevettem.Betett az ágyba,mire egy órásit ásítottam.
-Jól időzítettem. Aludj egy kicsit,mert ma körbejárni Rio-t,nem 10 perc alatt fogjuk.-suttogott már mellettem.Bólogattam és becsuktam a szemem.Zayn magához vont,és takart be.Úgy aludtam el.

*Rose szemszöge.*

Reggel megint egyedül keltem fel.Zayn sehol.Az ablakon át hallottam a kinti élet zaját.Mosolyogva ültem fel az ágyba,és túrtam bele a hajamba.Végig néztem magamon.Miért van rajtam a pizsamám?.Óvatosan kikecmeregtem az ágyból,és lépkedtem ki a hálószobából.Hallottam serpenyő percegést,és mikró csipogást.Itt van konyha?.Lépkedtem mezítláb a lakosztályba a hang irányába.Aztán befordultam,és láttam ahogy az ideiglenes konyhánkban Zayn reggelit készít.Mosolyogva lépkedtem a háta mögé,és fotóztam le.Zayn hirtelen megfordult és elmosolyodott.Kitátotta a karját,mire beleszaladtam.
-Jó reggelt hercegnőm.-kuncogott fel,és puszilt hajon.
-Jó reggelt.-nevettem,mire elvigyorodott.Még ölelkeztünk egy darabig.
-Leégett a reggeli.-suttogtam,mire ő már megfordult és legyezte a füstöt.Felkacagtam,majd hirtelen bekapcsoltam a rádiót,ahol egy fura latin amerikai szám ment.
Segítettem Zayn-nek reggelit csinálni,amit nevetve és kacagva fogyasztottunk el.
-És most következzenek híreink.-beszéltek a rádióba.
-Világsztár van a városunkban.Zayn Malik az 1D énekese,és bájos és titkos barátnője,az egyik part menti hotelben szálltak meg,titkos forrásaink szerint csak a hétvégére.Tegnap még a srác halálhírét keltették az egyik nagy és neves internetközösségi portálon így a rajongókat sújtotta a hír,és a barátnőt vádolták a hamis váddal.Szegény lány.Azonban a fiú ugyanazon a közösség hálón jelzett a nagyvilágnak,miszerint egyáltalán nem vicces ez az egész,hogy Rio gyönyörű,és szeretne most már nyugodtan és pletykamentesen nyaralni..Napvilágra kerültek olyan képek,miszerint hajnalban Zayn Malik és kedvese,4 rajongóval ütötték el az időt.A lány plédet,az ifjú világsztár pedig  forró italt adott a négy lánynak.Később talán az 1D új lány üdvöskéje felkapta az egyik rajongót,és vitte fel a hotelbe,majd később a lány pulcsijaival tértek vissza,meg bögrékkel.A 4 rajongó lány a pulcsikat később megtarthatta,majd mosolyogva váltak el. aranyos dolog volt a titkos lánytól.Egy világ kíváncsi ki is ő,és kihez tartozik,bár nem nehéz kitalálni,annyi biztos,hogy mind a 4 rajongó,mázlista...-beszélt a rádió.Zayn kinyomta a készüléket,majd felém közeledett.
-És ezt miért rakják bele a reggeli hírekbe?.-gondolkoztam,mire Zayn felnevetett,és szájon puszilt.
-Zayn Malik és kedvese.-kuncogott a srác előttem.-Ez tetszik.-nevetett,mire bele bokszoltam a vállába.
Kopogtak,mire Zayn kifújta magát,és ajtót ment nyitni,egy szál farmerbe.Felnevettem a pulton ülve.Zayn kinyitotta,mire egyszerre több száz vaku villant a srác szemébe.
-Meddig maradnak?.-kérdezték az ajtón túl.
-Ki a titkos barátnő?.-kérdezték Zayn-t,mire felpattantam,és rájuk csuktam az ajtót.Zayn nagyokat pislogott.
-Látsz?.-suttogtam,mire dörzsölte a szemét,és halkan felnevetett.
-Kissé megvakultam.-beszélt mire felnevettem.
-Amúgy rájöttem arra,hogy a világ hülye.-suttogtam,mire Zayn mosolyogva nézett rám.
-Mi az ,hogy a nevemet se tudják?Ha kiakarnák annyira deríteni,akkor rámennek a srácok adatlapjára,ott vagyok Louis-n,mikor a nem tudom honnan szerzett kefirjét rám köpte,és még fel is rakott twittere.-háborodtam fel,mire a srác felnevetett.-Ott vagyok a te lapodon is.-gondolkoztam,mire a srác bólogatott.
Zayn el ment telefonálni,és ahogy hallottam,megkérte a dolgozókat,hogy távolítsák el a fotósokat az emeletről,és valami autóról beszélt.
-Rose.-beszélt és nézett rám nagy szemekkel.
-Mit kell csinálnom?.-kuncogtam fel,mire elvigyorodott.
-A recepcióra le menni,valamiért.Kezedbe nyomják.-suttogta.-De ne nyisd ki.-beszélt,mire bólogattam.
-Lezuhanyzom,mert tojás szagom van.-beszélt mire nevetve léptem ki a lakosztályból,és sétáltam a liftig.Éreztem magamon egy két pillantást.Gyorsan beszálltam a liftbe,és vitettem le magamat a földszintre.A recepcióhoz szaladtam,ahol már mosolyogva vártak.Kezembe nyomtak egy dobozt.
-Ha ajánlhatom,inkább menjen a lépcsőn.-beszélt a recepciós férfi,és mutatott a lifthez.Rengeteg fotós lepte el.
-Sajnálatos módon nem bírjuk őket kivinni a hotelból,csak az emeletről.Elnézést.-szomorodott el,mire mosolyogva megráztam a fejemet.
-Semmi baj.Megyek lépcsőn.-suttogtam,és lépkedtem felfele a vészkijáraton,ha a lift elromlana.A 16. emeletnél,már kapkodtam a levegőt.Hirtelen egy kéz jelent meg az oldalamnál,mire befogták a számat.
-Ne sikítson kérem.-beszélt egy fotós,és engedett el.
-Nem fogok.Mit akarnak?.-kérdeztem,és próbáltam mosolyogni.Rettegtem.
-Csak egy képet,magával.-beszélt a második fotós.
-Reggel 6 óta itt állunk,és ha nem csinálunk képet,akkor kirúgnak minket.Éhesek és szomjasak vagyunk,de az állásunk a tét.-beszélt a harmadik fotós.
-Ezt halálra  ijesztés nélkül is lehetett volna.-beszéltem,mire ők megnyugodtak.Mind a három fotóssal fotozkodtam. Hallottam,ahogy megkordul a gyomruk,és megsajnáltam őket.
-Figyeljenek.-beszéltem mosolyogva.-Ha megígérik,hogy nem fotóznak a lakosztályba,akkor mindjárt hozok valami ehetőt maguknak.-beszéltem mire ők beleegyeztek az ajánlatba,és tették el a gépjüket.Beléptem a lakosztályba,mire mind a három fotós szája tátva maradt.
-Kissé kupi van.-beszéltem,mire ők még mindig a lakosztállyal voltak el foglaltak.Zayn elzárta a csapot kinyitotta a fürdőajtót,és megnézze kihez beszélek.Teljesen begurult mikor meglátta a három fotóst.Nyeltem eggyet,majd a tojásrántotta reggelink maradékát szétosztottam 3 fele,és a hűtőből pedig kivettem 3 üveg hideg vizet. Kerestem elő villát,majd a kezükbe nyomtam.Ők teljesen ledöbbenve,néztek rám,és az ételre.
-Jó étvágyat.-beszéltem mosolyogva.
-Köszönjük szépen.Maga egy tündér.-beszélt mosolyogva a fotós,mire elmosolyodtam.
-Ez isteni finom.-beszélt a második fotós.
-Zayn érdeme.-mutattam a hátam mögé,de nem mertem hátranézni.
-Köszönjük,hogy megmentett minket..-beszélt a harmadik fotós,mire mosolyogva legyintettem.
-További szép és jó nyaralást.-beszélt,és léptek ki,majd hajoltak meg előttem.
-Ó.-nevettem fel,mire ők integettek én pedig becsuktam az ajtót.
-Rose?.-szólított a nevemen Zayn.Megfordultam,ő pedig a konyhánál állt,egy szál törölközőbe.
-Zayn?.-próbáltam lemérni a hangulatát.Nem akarom,hogy ez miatt minden tönkremenjen.Belemerültem a gondolataimba,mi van, ha Zayn ezt zokon veszi,és akkor vége mindennek.Meglátta hogy lehajtott fejjel el eresztek néhány kosza könnycseppet.
-Jaj,Rose.-jött oda hozzám és ölelt meg.-Nem akartalak megijeszteni.-dülöngélt velem a lakosztályban.-Csak megijedtem,hogy minek áll 3 lesi fotós a lakosztályunkba.-beszélt,és puszilt homlokon.Odatapadtam a vizes felsőtestéhez,ő pedig odadőlt a konyhapulthoz.
-Bocsánat,de megsajnáltam őket.Csak velem akartak egy képet,mert ha nem,akkor kirúgják őket.Hallottam ahogy korgott a gyomruk,láttam rajtuk hogy szomjasak.Bocsánat.-suttogtam,mire magához szorított.
-Mondtam én hogy áldott jó lelked van.-suttogta nevetve,mire elmosolyodtam.Zayn szájon puszilt,én pedig visszacsókoltam.Éreztem most is,mint eddig mindig mikor Zayn-el voltam,a gyomromban a pillangókat.
-Gyere,menjünk öltözni.-húzott maga után,nevetve dőltünk rá a bőröndökre,mikor megláttam egy zacskót,az egyik bőrönd oldalába.Odaszaladtam
-Ki pakolt nekem?.-kérdeztem Zayn-t.
-Hát,inkább Orsy. Miért?.-kérdezte,mire felmutattam a zacskót.
-Abba nem tudom mi van. Orsy nem engedte megnézni.-vont vállat,mire egyre jobban pirosodott az arcom.
-Mi van benne?.-kérdezte Zayn,és jött közelebb.
-Ruha.-károgtam,és zártam össze a zacskót.
-Na,akkor vedd azt fel,aztán induljunk.-beszél Zayn,mire felnevettem.
-Ó,igazán?.-kacagtam.-Ebbe kiengedsz,Rio utcáira?-mutattam fel a zacskóból a csipke szerű body-t,mire Zayn arca vörös lett,és megrázta a fejemet.
-Megtaláltam a pizsamámat.-nevettem fel,mire Zayn is nevetve karolt át,és hirtelen dőltünk el a földre.
-Felveszed majd?.-kérdezte,Zayn,és kidugta oldalra a nyelvét.Beindult a fantáziája.Felnevettem.
-Utolsó éjszaka.Miért is ne.-vontam vállat,mire a fiú szeme csillogni kezdett.Felkacagtam,Zayn pedig teljesen elpirult.
-Na,gyere.-suttogta,és kiválasztott nekem egy ruhát.Elmosolyodtam.Felkapkodtam,mire ő is öltözött.A liftnél jártunk,mikor visszaszaladt valamiért,bezárta az ajtót,majd mellém ért,és összekulcsolta a kezünket.Az autós,kidobott minket Rio szívében,és egész nap Riot jártuk.Felmentünk a Krisztus szoborhoz,megnéztük a nevezetességeket,kívülről,sétáltunk Rio gyönyörű utcáin.Rengeteg képet csináltunk.Egész nap nevettünk,vagy ő nevetett engem,vagy én őt.Rengetegszer álltak meg fotót kérni Zayn-től,én pedig vagy félre álltam,esetleg fotóztak.Volt egy két lány,aki odamerészkedett mellém,és fotót kért.Aranyosak voltak.
Zayn-el karon fogva sétáltunk,mikor egy újabb lány csapat jött felénk,és vitték el mellőlem Zayn-t.Hirtelen egy fiú csapat jött felém.Megijedtem,és ránéztem Zayn-re,de ő nem figyelt.
-Hé,Rose.-szólt az egyik,mire mosolyogva odakaptam a fejem,de belül remegtem.
-Ne félj tőlünk.-beszélt egy másik srác.Megráztam a fejem.
-Képet szeretnénk gyönyörűségedtől.Lehet?-beszélt a harmadik,mire felnevettem. Zayn erre felfigyelt.
-Persze.-mosolyogtam,ők pedig sorban mellém álltak,és fotozkodtak. Volt hogy hülye fejet vágva,volt hogy csak mosolyogtunk. Az egyik srác felkapott a nyakába,mire felnevettem. Egy járókelőt a srácok megállítottak,a srácok pedig beálltak egy közös képre.8 fiú+ én az egyik nyakába.Pirultam nevettem fel,mikor a kép készült.
-Köszönjük.-vettek le a nyakából a srácnak.Majd megölelt az összes,és arrébb álltak.Zayn végig figyelte a srácokat,mire a rajongók felnevettek.
-Lehet egy képet?Zayn nem lát.túl kicsi vagyok..-nézett rám egy nagyon kicsi lány,szomorkásan.Mellé guggoltam,mire ő megnyomta a gépét,és fotózott le.Hirtelen megölelt.
-Köszönöm.-puszilt arcon.Hirtelen felkaptam a kislány-t és Zayn háta mögé osontunk.
-Kukucs.-suttogtunk a srác fülébe,mire ő megfordult az aláírás osztogatásánál.Zayn látta a kislány-t,hogy képet akar,átvette a kezemből a lányt,nekem pedig papírt nyomtak a kezem alá.
-Sajnálom,de nincsen filcem.-szomorodtam el,mikor megláttam Zayn farzsebébe.A lányok viháncoltak.Hirtelen kivettem a farzsebéből a filcet,mire a srác odanyúlt,és fordult meg.Rávigyorogtam,majd aláírást osztogattam.
-Tényleg igaz,hogy a 4 rajongónál adtad ki az első aláírásodat?.-kérdezte egy kislány.
-Igen,tényleg igaz,bár akkor sem,és most sem értem,miért tőlem kértek,és miért nem tőle.-ütöttem meg a lábát,mire felnevetett.A kis hallgatózó.
-Örülök lányok,hogy megismerhettelek titeket.-mosolygott Zayn,majd nyújtotta felém a kezét.Összekulcsoltunk,majd integettem a lányoknak.Zayn nem szólt hozzám,már a parton sétáltunk és víz csikizte a talpunkat,mikor megszólaltam.
-Mit tettem?.-kérdeztem halkan.
-Semmit.-mosolygott rám,és puszilt hajon.
-Tudom hogy valamit tettem.Ismerlek.-suttogtam,és bújtam hozzá.Ő megállt,és hozzám bújt.
-Csak annyira néztek azok a hülye gyerekek,akik elkaptak fotózni.-beszélt halkan,mire felkuncogtam.
-Zayn Malik féltékeny.-suttogtam,mire megrázta a fejét.
-Én is féltékeny voltam a lányokra akik körbe vettek,de neked ez a munkád.-pusziltam szájon.
-Jó,de eddig Elhez és Danihoz sem jöttek oda fiúk,fotózkodni.-magyarázott.
-Hozzám sem fognak.Figyelj én nem értem mi ez,hogy tőlem kérnek autógrammot,meg fényképet.Tőled kellene.-suttogtam,mire hozzám bújt,és homlokon puszilt.
-Mivel velem vagy,ők sem tudják hogy, és mi sem,ezért kérnek tőled.El-től és Danitól is szoktak kérni.El általában inkább a fényképes típus,Dani pedig az ölelkezős.-beszélt Zayn.
Felnevettem.
-És én milyen típus vagyok?.-kérdeztem.
-Aranyos.-puszilt szájon,majd néztük még egy darabig a naplementét.Visszasétáltunk a sétáló utcába,ahol legelőször is sétálgattunk.Ugyan úgy,az éjszakai élet,a latin zene üteme,a nevetés,és a meleg sugárzott ránk.Mosolyogva húzott be a táncoló tömegbe Zayn.Elnevettük magunkat,mikor a tömeg egyszerre segített táncolni tanulni. Megjelent egy fotós,de Zayn-t,nem különösebben érdekelte.Már a tömeggel együtt táncoltunk.Zayn karon fogott,puszilt orron,majd húzott le vissza a partra.Felnevettem,mikor már bent a
vízben Zayn pörgetett,és estünk bele az óceán hideg vizébe.. Mázlink volt,hogy Zayn kitette a cuccainkat a homokra.Nevetve álltunk a combig érő vízben.Még egy darabig pocskoltunk,majd Zayn felkapott a hátára,és szaladt velem ki a partra,felkapta az értékeket,majd nagy léptekben lépett a hotel felé.
-Vigyázz királylány.-nevetett,majd szaladt ki velem a liftből,és nyitotta ki a lakosztály-t.
-Zayn.-nevettem fel,mikor a lábával becsapta a bejárati ajtót,és már elől tartotta a testemet.A lábamat összekulcsoltam a fenekénél,a kezemet pedig a nyakánál.Végig néztem magunkon.Csurom vizesen álltunk a lakosztály közepén.Zayn gondolt egyet,majd elszaladt velem a fürdőig.Megnyitotta a zuhanyzót,mire a szememmel körbepásztáztam a szobát,mikor a barna papír zacsit észrevettem a fürdőbe.Felnevettem.
Zayn a hideg csempéhez nyomott,és hirtelen a számon már az ajkait ízlelgettem. A ruháink rátapadtak a bőrünkre.Gondoltam egyet,és Zayn-ről lekaptam a fehér pólóját és dobtam hátra,ami halk puffanással ért földhöz..Elvigyorodott és csókunk közbe öltöztettük le egymást.Átöleltem vizes derekát,mire homlokon csókolt.
Zayn a kezébe nyomott egy kis tusfürdőt,és kente végig a testemen.Az én kezembe lévő tusfürdőt rákentem a testére.(...).
-Mi az?.-kérdeztem meg halkan Zayn-től,mikor már egy óriási törölközőben bebugyoláltuk egymást.Megtörölte a hajamat,mire én beleborzoltam az övébe. Elmosolyodott.
-Olyan gyönyörű vagy.-suttogta,mire számat húzva megráztam a fejemet.
-Rose.-nézett rám és döntötte oldalra a fejét.-Nekem,te vagy a leggyönyörűbb és legkülönlegesebb lány az életembe.-suttogta,mire könnybe lábadt a szemem.
Engem kémlelt két nagy barna imádni való szemével.Hirtelen megláttam a mögötte lévő barna papírzacskót,amit még a lányok ajándékoztak nekem.Elvigyorodtam.
-Átöltözöm pizsamába.-suttogtam,majd a srác elmosolyodott,és egy törölközővel a derekán kisétált.Tudtam,hogy Zayn elfelejtette a zacskót,és azt,ami benne volt. Vacilláltam, hogy felvegyem e.
-Egyszer élünk.-suttogtam magam elé,mire a fekete csipke anyagú "ruhát",magamra vettem,és rákaptam Zayn pólóját.Gyorsan megfésülködtem,megmostam az arcom,és magamra néztem.Hallottam ahogy Zayn kilép a szobából,és a lakosztály kulcsaival szórakozik. Kiszaladtam és ráugrottam az ágyra.Átöleltem a párnám,de ekkor a póló felcsúszott,és már nem volt időm eltakarni a fekete csipke anyagot.Hallottam,ahogy a hálószoba ajtaja ki nyílik.Nem nyitottam ki a szemem,de éreztem ahogy Zayn lefagyott az ajtóban.Kinyitottam a szemem,és ránéztem Zayn-re,ő pedig elvigyorodott.Becsukta az ajtót a lábával,és felém közeledett.Elvigyorodtam,és Zayn már rajtam feküdt,és csókolta a számat.

8 megjegyzés:

  1. Ahhh istenem de édesek !!!
    Xx Libia

    VálaszTörlés
  2. Imádom istenem *-*
    Zayn.<3.
    Amúgy jól sejtem hogy Zayn a kedvenc?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :$$:)
      Igen,Zayn a kedvenc:)<3. ( khm.Férjem:$)

      Törlés
  3. HOZD A KÖVETKEZŐT MEGHALOK *-*

    VálaszTörlés
  4. Hogy tudsz ennyire jól írni?:O
    siessssss a következővel <3

    VálaszTörlés