2014. március 29., szombat

32.rész- 'Család?'

Sziasztok!:) megHOZTUK az új részt:)
Igen,többes szám. Livii, személyében,mint "társ"szerkesztő:)
Remélhetőleg tetszeni fog mostantól a blog,mert próbálunk egyre többször hozni frisst,és próbálunk tevékenykedni az oldalon.:)
Hagyjatok magatok után nyomott ! Minél több visszajelzés,annál előbb jön az új rész :)


*Mr.Payne szemszöge.*

Reggel mindenki 1 szobában kelt a csengő hangjára.Feltápászkodtam,és néztem rá a morgó tömegünkre.
-Megyünk már,ne üljön rá a csengőre.Ha pedig a postás lesz,ki nyírom.-nyöszörgött kiabálva Grace,mire Niall álmában(?) felnevetett.Álmosan lépkedtünk az előszobába,és Grace szaladt előre,mert az üvegajtón dörömbölt a fiúk menedzsere.
-Jó reggelt.2 cukrot,és tejet kérek a kávémba.-beszélt Grace-hez,mire felpattant a szemem. Grace szomorkásan elkullogott a konyhába.
-Minek köszönhetjük a váratlan megjelenést?.-kérdeztem a pofát.
-Ez a fiúk háza.Akkor léphetek be,amikor akarok.-vont vállat,mire Grace csörömpölt a kijelentésre a konyhába.-Amúgy,most kivételesen Rose-t keresem.-morgott.
-Alszik.-jelentettem be,és megráztam a fejem,hogy ne merészeljen felkelteni.
-Nagyszerű.Ideje felkelni neki.-beszélt és járta körbe a házat.
-Kávé.-nyöszörgött Grace,és a forró kávésbögrét a kezébe nyomta. Grace fel lépkedett az emeletre,és lépett be a többiekhez.Abban a pillanatban Rose kinyitotta az ajtót,és ő pedig ki lépett rajta. Meglátta a menedzsert,és fordult vissza.Utána szaladtam,előttem pedig a menedzser lépkedett. Benyitott,és nézett körbe a szobába,ahol több mint 30-an voltak.Látta,hogy a fiúk még alszanak és ,hogy Rose Zayn-hez van bújva,és körbe gyerekek.
-Tűnjön ki,mindjárt megyek.-morgott Rose alig hallhatóan,majd a menedzser bólintott,és kilépett.A nappali közepén ácsorgott,és a kávéját iszogatta. Oldalról figyeltem,mikor Rose egy szál férfipólóban megjelent.
-Jó reggelt.-beszélt nyájasan a menedzser.
-Azt.-motyogott Rose,és lépett mellém.
-Beszélnék veled.-tért a lényegre.
-Nem azt csinálja?.-nyöszögte Rose.
-Leülnél?.-kérdezte a menedzser.
-Állok,nem látja?.-pislogott Rose nagyokat.Még félig aludt.Láttam,ahogy az 5 fiú feje az ajtónál volt,és hallgatóztak.
-Nem akar felöltözni?Elég lenge.-mutatott Rose ruhájára,ami Zayn pólója volt.
-Őő nem.Maga keltett fel.-vágta rá,mire elmosolyodtam.A fiúk odafent halkan röhögtek.
-Szóval,mivel a fiamat,és magát..-kezdett bele,mire Rose felhorkant.
-Esetleg téged.-javította ki Rose a menedzsert,vigyorogva,ő pedig bólintott .Rose levágta magát a kanapéra.
-Szóval mivel nem bírtalak sehogyan se kiirtani Zayn közeléből,így el kell fogadjalak.-fújta ki magát,a fiúk "apja",mire döbbenten fordultam vissza.
-Egyet tisztázzunk.-horkant fel újból Rose.-Nem vagyok semmiféle rágcsáló,akit ki kéne irtani.-morgott,és látszott hogy ez a beszélgetés egyáltalán nem tetszik a lányomnak.
-Persze..persze..-motyogott és legyintett a menedzser.Észrevettem,hogy kezdik magukat már reggel felidegesíteni a fiúk-Szóval,mivel Zayn barátnőjének,egy tökéletes lánynak kell hogy legyen,te pedig nem vagy az,bármennyire is elhiszed magadról,a héten átalakításban veszel részt.Szőke hajad úgy is volt már,smink meg eléggé rád fér..-motyogott a menedzser,és folytatta.-Ezen kívül megváltoztatjuk az egész ruhatáradat,a múltadat pedig el kell felejtened.-beszélt majdnem kiabálva.-Az otthon nem lehet a fiúk közelébe.A fiúk a világ leghíresebb lányoknak való bandája.Nem lehet közük egy gyermekotthonhoz.-morgott a menedzser,mire már én kezdtem felhúzni magam.De ő folytatta.-Braddel beszéltem.-mondta ki az őszintét a pofa.
-Nem érdekel.-nyögte ki halkan Rose. Teljesen összetört a hallottakon.
-Jól van.-vigyorgott,és vont vállat.-Még van egy utolsó esélyed,hogy ne legyél a mi kis világunkban benne. Egy utolsó.-fenyegette meg a lányomat.-Jobban jársz.-suttogta,mire Rose felpattant.<br />
-Azt majd eldöntöm én,hogy járok jobban.-morgott,és a falhoz nyomta a fiúk menedzserét.Liam a húgáért szaladt,és a menedzser észrevette,hogy mindent hallottunk.
-Szerepjáték.-nyögte halkan a menedzser.
-Jézusom.-morgott Rose,és remegett össze vissza.
-Amúgy nem örülök,hogy mindenféle programot csinálsz a fiaimnak.Családmegjelenések.Ők nem egy lánybanda.-akadt ki Rose-ra a férfi.
-Azt csinálok,amit akarok.Tudtommal,1 szó,és úgy kirúgatlak a kis drága világodból,hogy a következő héten,kukapucoló leszel.-jött dühbe a lányom,majd újból neki nyomta a falnak.-Csak a fiúk miatt nem.-morgott,a menedzser pedig nyelt egyet.
-Mivel rohadt sokkal tartozol nekem.Úgy is az lesz,amit én mondok.-vigyorgott a lányom,és folytatta.-Az otthon marad,ahogy a fiúk is.-jelentette be Rose.-Ja,és köszönöm.-vett ki a farzsebéből egy borítékot,az ő nevére címezve.
-A többit később.-motyogott,majd nyomta a kezembe a borítékot.
-Más valami?.-nyögte fel lélegezve a lányom.
-Ma koncert.-nézett a fiaira.-Délutáni,Rose miatt.-beszélt halkan,és nyomogatta a telefont.
-Köszöntem.-kiabált Rose,és nevetett fel.A menedzser szó szerint kifutott a házból,mire Rose levágta magát a zongora elé.
-Kislányom.-beszéltem,és öleltem meg hátulról.-Nem támadunk le menedzsereket,még ha jogosan is.-pusziltam fejbúbon.
-Próbálsz?.-kérdeztem,mire ő aprót bólintott.
-Gyertek.-szóltam a fiúknak,és Rose akkor vette észre,hogy valószínűleg mindent hallottak.Rám nézett,én pedig bólintottam.Egy Laptopot elővett,és jelentkezett be Skype-ba.
-Mr.Payne,mi ez az egész?.-kérdezte tőlem Harry. Hirtelen Rose felnevetett,majd kezdett el játszani a zongorán.Gyönyörű volt. Liam és a többiek kiszaladtak,és nézni kezdték a lányom játékát.
-Ügyes.-beszélt a Skype.
-Viva La Vida?.-mosolygott Rose,a skypbe,majd kezdett egy új dallamot játszani. Niall elkezdte dúdolni,majd énekelni. Rose beszállt,így ketten énekeltek.A skypbe is énekeltek,és a fiúk is dúdoltak-énekeltek.Végül mindenki a zongoránál állt.
-Úristen.-nézett bele a skypbe Niall,és esett hátra a zongora székből.
-Jé,1D.-intett Crish a fiúknak.-Picim.-kiabált,majd egy kislány szaladt a képernyőbe.
-ÚRISTEN.-tátva maradt a kislány szája,és az énekes pedig befogta a kislány száját.
-Majd a hétvégén átjöttök,jó?.-mosolygott a kamerába a lányom,mire a srác köszönömöt tátogott,és léptek ki a beszélgetésből.
-Hosszú nap lesz.-motyogott Rose.Leesett neki is,hogy ma este jön a többiek meglepetése.
-GRACE.-kiabált,és futott a lány.
-Asszem ma,a lányom bepörög.-fújtam ki a levegőt.
-Jó,Nyugi.-nevetett Grace,és állította le a lányt.
-Mi volt ez a hangos zongora ébresztő?.-nyöszörgött a Dejan,és nézett ki az ajtón.
-Baromi hangos volt.-nyögött kiabálva Ben.
-Én is szeretlek titeket.-kiabált Rose.
-Rose.-állítottam meg a lányomat.-Hé.-nevettem fel,mire ő kifújta magát,és elmosolyodott.-1 óra,és te rádióban szerepelsz.-nyögtem ki halkan,mire Rose ledöbbent.
-Az ma van?.-szomorodott el,mire megsimogattam bólogatva az arcát.
-Lányok.-kiabáltam,mire a 4 lány,mellettem megjelent.
-Segítsetek Rose-nak. Kérlek.-néztem a lányokra,ők pedig bólogattak.Elvitték a fürdőbe,én pedig besétáltam a gardróbba.Kikapkodtam ruhát,és nyomtam a fiúk kezébe.
-Vigyétek be neki.-nyögtem ki,és sétáltam a konyhába.Összeturmixoltam Rose-nak reggelit,majd raktam neki össze.
-Köszönöm apu.-mosolygott rám Rose. Annyira gyönyörű volt.Rápillantottam Zayn-re,ő pedig tátott szájjal nézte a barátnőjét.
-Nézz oldalra.-suttogtam Rose fülébe,arcon puszilta a lányomat,és a kezébe nyomtam a kajáját.Elmosolyodott,mikor a fiúk őt nézték.Göndör és szőkés barna hajába beletúrtam.
-Ki jön velem?.-nézett körbe.
-A fiúk mennek a koncert helyszínére.-néztem fel a telefonomból.
-Én maradok segíteni Grace-nek.-mosolygott Lis,majd arcon puszilta.-Nem tudom mit csinálsz,de nagyon ügyes leszel.-mosolygott,mire Rose megölelte,és nevettek fel halkan.
-Megyünk mi.-beszélt Dani El-el,mire bólintottam.
-Csinálok nektek is reggelit,addig öltözzetek.-beszélt Grace,és csinálta meg azt a reggelit a két lánynak,amit én is.Ebben a pillanatban az otthonhoz Betolatott egy kissebb teherautó.
-Mi a..-nézett ki Liam az ablakból.
-Julianne asszony meg jött a boltból.-röhögtem fel halkan. Grace reggelijét befejeztem,ő pedig ment segíteni a konyhára,Lis pedig utána.
-Öltözzetek,mert mindjárt mentek.-beszéltem a fiúkhoz.Ők álmosan elmentek öltözni.
A lányok lejöttek a kicsikkel az emeletről.A gyerekek nem tudták,miért nem a saját ágyukban aludtak.
-Figyelem.-beszélt halkan a 14 gyereknek,a lányom.-Ma mindenkinek kötelező feladat az,hogy segít Grace-nek , Ben-nek , Lis-nek , Dejan-nak ,Tom-nak és Julianne-nek,és persze apunak.Az van,amit ők mondanak.Ne legyetek rosszak,rendben?.-beszélt úgy,mint egy anyuka,és ezt észrevették a fiúk is.Elmosolyodtam,mint mindenki,mikor a kicsik libasorban álltak,és egy puszit nyomtak az arcára.
Duda szót hallattszódott,így a lányok kinéztek.El és Dani mindenkitől elköszönt,míg Rose csak integetett szomorkásan.A lányokkal kilépett az ajtón,sétáltak el,és szálltak be a kocsiba,és vitték el őket.
-Rose-nak mi baja?.-kérdezte tőlem Dejan,mire legyintettem.Némán gondolkoztam,és reggelit csináltam.
-Apu,annyi zöldséget és gyümölcsöt senki nem fog megenni.-nyögte felém Liam. Akkor vettem észre,hogy már a 4.turmixot csinálom.
-Ja.-nyögtem fel,és ráztam meg a fejem.Kihúztam a turmix gépet és tettem be a hűtőbe a palackozott turmixokat.
-Hú.-nézett bele a borítékba Liam,amire Rose neve volt ráírva.
-Ez mi?.-kérdezte Niall,mind az 5 fiú a borítékból rám nézett.Vállat rántottam és elemeltem a kávét a számtól.<br />
-Rose fizetése.-fújtam ki magam,és csináltam magamnak egy újabb kávét.
Lis és Grace beszaladt egy laptoppal hozzánk,és hangosította fel.
-És akkor most következzen a Rudimental és bájos gyönyörűségük a&nbsp;waiting all night-al,itt,nálunk,először,élőben a BBC Radio 1-nél.-beszélt a műsorvezető.A dallam elindult,így Rose is énekelni kezdett teli torokból.
-Kedvenc,figyeljétek.-nyögtem ki,mikor Rose kiabálva tartotta ki a rekedtes hangját a dal közepén.Mikor a dal véget ért újból megszólalt a műsorvezető.
-WÚHÚ.-kiabált,mire az ott lévők felnevettek.-NE TUDJÁTOK,HOGY MEGÖRÜLT ITT A STÚDIÓ ETTŐL AZ EGY DALTÓL,HOGY A RUDIMENTALOS SRÁCOK,HOGY MEGTÁNCOLTATTÁK A BÁJOS GYÖNYÖRŰ LÁNY.-aki mellesleg énekelt.-KÉT BARÁTNŐJÉT.KÖSZÖNJÜK EZT A HANGULATOT,NEKTEK!SZIASZTOK!.-kiabált tovább a műsorvezető,és berakott egy másik dalt.
-Ki ez a csaj,aki énekelt?.-beszélt Niall,és kereste volna a nevét a telefonjába,hogy leszedjen tőle pár számot.A két lánnyal felnevettem.
-Hát fiam.-mosolyogtam rá.-Énekel ő neked élőben is,ha akarod.-röhögtünk fel újból a lányokkal.
-Rose énekelt.-mosolyogva nevetett Grace és Lis,majd én is.Hirtelen Zayn és Liam kiköpte a kávéjukat,a falra.Felnevettünk.
-A két lány-t,akit megtáncoltattak az pedig El és Dani volt?.-beszélt Louis mosolyogva.Bólintottunk.
-Fiúk,idő van.-beszélt Lis,és nézett rám.

*Rose szemszöge.*

-Basszus Rose,ez valami állat volt.-vigyorgott a kocsiba Dani,El pedig bólogatott.
-Elment a hangom.-beszéltem halkan,mire mind a hárman felnevettünk.
-A fiúk hallgatták a rádiót.-beszélt Dani,és nézett fel a telefonjából.
-Hova megyünk?.-kérdeztem,a lányok pedig elmosolyodtak.
-Először Lou-hoz,a stylesthoz,majd az arénába,a fiúkhoz..-beszélt El,és telefonálni kezdett.A sofőr behajtott egy utcába,majd még egybe. Luxusházak tömkelege között álltuk meg..A sofőr leállította a motort,a lányokkal pedig kiszálltunk.
-1 óra,és jövünk..-beszélt Dani,majd húzott a lépcsőházhoz,ott fellépkedtünk a másodikra,ott pedig már Lou férje,Tom várt.
-Juj,hello.Téged még nem ismerlek.-nyújtotta kezét.Magamra néztem, majd a lányokra.
-Szia Tom.-vigyorogtam halkan,majd adtam egy puszit az arcára.
-Rose,mi történt veled?.-nézett utánunk,mi pedig csak legyintettünk.
-Csajok.-ölelte meg a két lányt.
-Rose,veled meg mi történt?.-nézett rám vigyorogva.-Utálom a Rudimental-t.-motyogott másról.-A lányt akarom ki deríteni,ki volt az,hogy néz ki,de nem adják ki.-motyogott,és invitált bele a házba. Dani felnevetett.
-Az a titkos lány,Rose volt.-adott ki El.Elmosolyodtam,és megráztam a fejem.
-TEEE?.-nézett rám Lou.Mosolyogva bólintottam.
-ÚRISTEN.-sikított,majd ugrott az ölembe.
-Énekelj.-nézett rám kislányosan.
-Lou.-beszélt Tom a hátunk mögött.
-Jó,oké.Ki csinált meg így?.-nézett rám,mire én a két lányra mutattam.
-Meg Lis,és Grace.-beszélt El.
-Lis?.Ő ki?.-mosolygott,majd nyomott minket egy egy székbe, a tükör elé.
-A mi barátnőnk,és Harry-é.-vigyorgott El,mire Louis a szívéhez tette a kezét.
-Hurrá.Elfelejtette már azt a szőke szukát?.-kérdezte tőlünk a tükörből,mire mi felnevettünk.Taylor-a gondolt.Mi bólogattunk.Tom-ot kiküldte a konyhába,minket pedig átöltöztetett..
-Grace,Lis. Gyertek már ti is,mi a hogy nem tudtok jönni a koncertre?.-akadt ki a telefonba Dani.Eszembe jutott.Ők csinálják a meglepit.
-Add ide.-suttogtam,és a lány pedig átadta a telefont óvatosan.
-Lis?Grace?.-beszéltem a telefonba.
-Figyelj,a kaják készen,de maradunk segíteni,jó?.-beszélt Grace,mire megráztam a fejem.
-Nem,jöttök mert a fiúknak kellettek.-vigyorogtam,El pedig,belekiabált a telefonba.
-Grace,ne merj ellenkezni,mert beDUGLAK egy szobába Niall-el.-kiabált a telefonba,mire felnevettünk.
-Öltözzetek fel.Mindjárt Tom értettek megy.Ki van készítve a ruha a ti szobátokba .De vigyázzatok,mert már ott vannak szerintem a munkások.-beszéltem,és nyomtam ki a telefont.Mind a négyen könyörgően néztünk Lou férjére,hogy menjen el a lányokért.
-Jó,utána pedig felkaplak titeket.-egyezett bele,majd a kocsikulccsal és kilépett a házból.
-Sietünk.-beszélt Lou,és rövid 20 perc alatt,Danit és El-t megcsinálta.
-Mi lenne,ha gyorsan leszívom ezeket a drága színeket a hajadból,és hagyjuk göndören?.Légyszi.-beszélt Lou,és a két lány pedig kérlelt.Beleegyeztem,mire összepacsiztak.Lou elhúzott a fürdőbe,megcsinált gyorsan,majd ahogy a két lánynak,úgy nekem is,nyomott a kezembe ruhát. Magamra néztem a fürdőbe,majd Loura , aki engem figyelt.
-Gyönyörű vagy.-suttogta,és ölelt meg.
-Úristen.-jelent meg a négy lány az ajtóban,és Tom.Elmosolyodtam.
-Nem vagyunk túlöltözöttek?.-néztünk bele a tükörbe.
-Hozzánk képest?De.-beszélt Lis és Grace. Rajtuk csak lisztes póló,és szakadt nadrág volt.
-Na gyertek csak.-húzta be őket a fürdőbe.
-Gyönyörűek vagytok.-beszélt Tom,mire megöleltük a srácot.El telefonja csengeni kezdett.
-Csókolom.-rekedt el a hangja.
-Esetleg szia.-hallottam meg apu hangját a telefonba.Felnevettem.
-Merre vagytok?Lassan itt kéne lennetek.-beszélt,és hallottam a hangján,hogy aggódik.
-Nem sokára ott leszünk,csak viszünk Niall-nek,és Harry-nek meglepit.Éppen fürdetik őket.-beszélt Dani.
-Dani,most kb. mindenki rá jött az ajándékra,ha nálatok van,és éppen fürdetitek őket.-beszélt apu,mire hallottam Niall hangját.
-Milyen ajándék? Mit fürdetünk?Ugye kiskutyát?Mondjátok hogy kiskutyát!-beszélt Niall,mire felnevettünk.
-Téged.-vigyorogtunk a kamerába.
-Ne,szoknyát ,ne.-sikított Lis,  mire Harry felnevetett.
-Mentünk.-nyomtam ki a telefont,és szaladtunk a lányhoz.
-Olyan szép vagy.Maradsz,mi is abban vagyunk.-beszélt Grace,és tolta ki a lányt.
-Miért?.-nyavalygott a lány.
-Csak,hogy Harry-nek jó legyen.-beszélt Lou,mire felnevettünk,Lis pedig elpirult.
-1 perc,felkapok valamit,aztán megyünk.-beszélt nagy szemekkel Tom felesége,majd mi pedig mutattunk egy kikészített ruhát.
-JUJ.-vigyorgott,majd kapta fel előttünk a ruhákat.
-Csinos.-pirult el a Tom,mire felnevettünk.Felkapkodtuk a cuccokat,zártuk be a házat,majd sétáltunk a kocsihoz.

*Lou szemszöge.*

-Srácok,légyszíves.-hallottuk meg a folyosó végén Mr.Payne hangját.Beléptünk az öltözőbe,ahol a srácok kaja csatáztak. Grace mellettünk elkapott egy repülő szendvicset,majd harapott bele.
-Sonkás.-beszélt teli szájjal,mire Lis felnevetett.
-Úristen,rajtad szoknya van.-nézte Lis lábát, Liam. Harry megcsapta,mi pedig felnevettünk.
-Nézd a saját barátnődet.-morcizott Harry,mire elvigyorodtunk Tom-al.
-Állj,hol vannak a lányok?.-nézett ránk Louis,mire Tom kinézett az ajtón,ott a folyosó végén lévő üvegablakon pedig pont kilátott.
-Rajongóznak,ú Rose épp szétszed kettőt.Hajrá.-kiabált Tom,Rose pedig odakapta a fejét hozzánk,és elnevette magát.Zayn kiszaladt mellettünk,ahogy Liam és Louis is.
Utánuk szaladtunk,ők pedig megálltak a hátsó bejáraton.
-Már nem azért,a fiúk szerint minden rajongó csodálatos,és gyönyörű.Szeretnék,ha a rajongók is így gondolnák,és nem a másika bántanák szavakkal.-beszélt Rose,mire Zayn elmosolyodott.
-A szavaknak súlya van.-beszélt Dani,és El pedig folytatta.-És minden rajongó gyönyörű.-mosolygott a lány.
Még beszélgettek a lányok erről,mire az egyik rajongó megölelte El-t.
-Példakép.-suttogta a fülébe,mire El elmorzsolt egy könnycseppet.
-Nem tudjátok kihívni a fiúkat?Itt állunk reggel óta.-beszélt az egyik lány.
-Fiúk,ki jöttök az ajtó mögül?.-beszélt Rose,mire a menedzser bentről rázta a fejét,hogy jöjjenek vissza,de Liam és Zayn és Louis kilépett a rajongókhoz. Niall és Harry utánuk mentek. Rose felállt,és El mellé lépett.
-Rose?.-kérdezte egy kislány a lányt,és rángatta meg a szoknyája végét. Rose leguggolt,és megfogta a kezéből a fényképező gépet.Mosolyogtak,csináltak egy képet,majd a lány arcon puszilta,és tovább állt.
-Mi van Dani,lecserélt Liam?.-vigyorgott egy szőke hajú lány Dani felé,mire a mellettem álló lány felhorkant.
-Miért is?.-szaladt ki a számon a kérdés .Liam is ránk figyelt,úgy ahogy Zayn is.
-Úgy néz rád Liam,és Zayn is ,mint ha te lennél a barátnőjük.-horkant fel és velem szembe állt egy lány.Ijesztő.
-De hála istennek,szukák nem kellenek a fiúknak.-nevetett egy vörös hajú lány Niall mellett,és engem nézett. Niall felhorkant,és hirtelen elállt a képből.
-Te aztán biztos jobban tudod.-védett meg Lis,és tette hátra a kezét.Harry nagyon figyelte.
-Na,mert te ki vagy?Rose egy senki,és őt nem tudja semmi és senki túl tenni.-kacsintott Lis-re egy másik rajongó.
-Nem hagynátok abba?.-beszélt Grace,és Niall egyszerre.Mi elmosolyodtunk,de a rajongóknak nem tetszett.
-Kussolj.Egy senkivel beszélgetünk.Nem látod?-vigyorgott az arcomba az a szőke lány,aki kezdte az egészet.
-Beszélgess anyukáddal.-morgott mellettem megjelenő Josh,majd ment el a lányért,fogta karon,és húzta be a csarnokba.
-Kész,ennyi volt.-jelent meg Paul,majd a fiúkat összeszedte,és nyomott be minket is az épületbe.
-Hova vitte a húgomat Josh?.-nézett körbe Liam,mire Zayn remegett.
-Héló.-fogta meg Paul a srácot.
Egy kislány kopogott az üvegablakon,és mutatott egy nyitott ajtóra.Zayn odaszaladt,kirángatta a srácot a női WC-ből,majd zárta magára és Rose-ra az ajtót.
Josh fejét rázva ment vissza próbálni.

*Zayn szemszöge.*

Ott ültünk a női wc hideg padlóján,és ringattam Rose-t.
-Tényleg egy senki vagyok?.-kérdezte tőlem,mire megráztam a fejem.
-Nem.A rajongók csak féltékenyek..-suttogtam a fülébe.
-Lis-el,és Grace-el is olyan gonoszak voltak.-motyogott Rose.-Meg Danit Liam lecserélné? Rám? A húga vagyok.-akadt ki Rose.
-SSs. Nyugi.-pusziltam homlokon.-Csak mi tudjuk,hogy te Liam húga vagy.-simogattam meg az arcát,de ő ugyanúgy maradt.
-Rose.-néztem bele a barátnőm szemébe,de ő elfordult.
-Mi történt?.Reggel óta fura vagy.Ugye nem akarod azt,amit a menedzser beszélt?.-néztem rá.
-Nem tudom.Azt mondta,hogy egy tökéletes lány kell melléd,és engem pedig átakarnak alakítani,én nem vagyok tökéletes,és nem vagyok a világodba való.-suttogott,és könnyezett.
-Hercegnőm.-pusziltam orrhegyen.-Nem érdekel a menedzser,nem fognak átváltoztatni,nekem tökéletes vagy,és a mindenem.Ők mondhatják azt.-mutattam ki az ajtóra.-Hogy egy senki vagy,mert féltékenyek,viszont én tudom,hogy az én barátnőm mennyire egy csodálatos lány.-pusziltam szájon,mire elmosolyodott,és visszacsókolt.
-Köszönöm.-suttogta,és dőlt a mellkasomra.
-De aranyos.-hallottunk egy kislány hangot,majd egy halk kuncogást,és egy fényképet.Felfigyeltünk,és a szellőzőben megláttunk két lányt.
-Ne hidd el amit ők mondanak kint.Ők nem igazi directionerek.-beszélt az egyik lány,aki olyan 14 éves körül lehetett.
-Feltehetünk nektek kérdéseket?Kérlek.-könyörgött felénk a másik lány.
-Facebook,és twitter rajongói oldalt vezetünk.-beszélt,mire Rose megtörölte az arcát,és bólogatott.
-Ki tudtok onnan mászni?.-kérdeztem,de ők megrázták a fejüket.Felálltam,leszedtem a rácsot,és húztam ki a lányokat onnan.
-Tényleg Liam húga vagy?.-kérdezték Rose-t.
-Igen.-beszélt Rose,és mosolygott.
-Akkor a P.betű,az a Payne?.-beszélt a másik lány,mire Rose mosolyogva bólintott.
-Amúgy hogy hívnak titeket?.-kérdeztem autogram adás közbe.
-Én,Reby,ő pedig Sindy.-mosolygott rám a lány.Alá írtam nekik a kártyájukat,amik a kakasülőre szóltak.
-Innen,mennyit fogtok látni?.-kérdeztem a lányokat,és szakítottam Rose interjúvolását félbe.
-Mint ha hangyák lennétek.-beszélt Sindy,vagy ki.Bólintottam.
-Ketten vagytok?.-kérdezte Rose,de megrázták a fejüket és mutatták hogy hárman.
-Bevigyünk titeket a backstage-be?Szeretnétek?.-kérdeztem,mire nagy szemekkel ránk néztek.
-Bevinnétek minket?.-lélegzett nagyokat a barna hajú lány,Reby,mire Rose bólogatott.
-Köszönjük.-öleltek meg minket.
-Úristen,kint hagytuk a húgunkat.-szól Sindy.
-Kimegyek veletek érte,aztán visszajövünk.-mosolygott Rose.Felállítottam a lányokat.
-Lehet képet?.-néztek a lányok ránk.
-Egy női WC-ben.-kuncogott Rose felém.
-Már mindegy.-legyintettem,és álltam be a képbe.
-És még látszik is hogy hol vagyunk.-nevettek a lányok,mikor a képet néztük meg.Kiléptünk az ajtón,mire a többiek ránk kapták a fejüket.
-Zayn,hány menetet vittetek végbe?.-kérdezte Harry tőlem,majd elnémult mikor látták,hogy 3 lány jön utánam,nem csak Rose.
-Gruppen.-köhögött Harry a világba,mire felnevettek a többiek.
-őŐő.-pirult el a testvér pár,mire Rose nevetve tolta el tőlünk őket.
Kiropogtattam magam,majd Niall megszólalt.
-Mit csináltatok odabent?.-kérdezte tőlem a szőke srác.
-Kimentettem a két lányt a szellőzőből,és meginterjúvoltak minket egy női WC-ben.-motyogtam,és az arcom láttán felröhögtek.
-Milyen volt?.-kérdezte Liam.
-Jó,próbáljátok ki majd ti is.-vigyorogtam,és lépkedtem feléjük.
A menedzser intett nekünk,hogy menjünk próbára.A lányok megvárják Rose-t.Mi lépkedtünk a színpad felé,mikor a folyosó végén Rose megjelent a két lánnyal,és a húgukkal a kezében. Bemutatta Rose a lányoknak a gyerekeket,majd hozták be hozzánk.Mi a színpadon hülyéskedtünk,ők pedig körbenéztek a backsteage-be.

*6 órával később.*

Már javában tartottuk a koncertet telt házzal,és hülyéskedtük el az egészet.
-Játszunk valamit.-kiabált Niall Josh mellől,majd ütögette meg kézzel a dobott,és rázta a fenekét.
-Waka Waka é.é.-táncolt Louis.A lányokra néztem a színpad mellett.Ott vigyorogtak és nevettek.
-Kérdezz felelek,lesz.-beszélt Liam,de az egyik dalunk megszólalt,így a Kiss You-t énekelni kezdtük.Kinéztem a szólómnál Rose-ra,de ő a rajongókat nézte.Odapillantottam Liam-re,és ő is elől egy táblát nézett,amire az volt rá írva,hogy "Fogd be, Liam".A többiek is énekelés közbe észrevették a rajongót.és a táblát is.. Liam hátrafordult,és így nem énekelte az ő részét.A lány-t alatta fel ismertem,ahogy Rose is.Az a "rajongó",aki nekünk szólt kint is.Louis és Niall felváltva énekelte Liam szólóját.Hátrafordultam Liam-hez,ő pedig a húgát nézte.A lány letelepedett a földre,és rajzolni kezdett egy táblát.Mellé ült El,és Lis is.Már Dani is irt rá,mire mutattam odaléptem Louis szólóján,Harry mellé.Eltakartam a mikrofont,és Harry-hez hajoltam.
-Figyeljétek.-mutattam ki a hátam mögött a lányokra.A dal lassan véget tért. Liam is őket figyelte.A menedzser tajtékzott,mikor oldalra álltak a lányok,és felmutatták a táblát.A rajongók észrevették,így a reflektor fény-t rávetítették a lányokra. Lou,Dani,El,Lis,Grace,és Grace is a táblát fogta. A három rajongóval együtt.A táblára rá volt írva,hogy " fogd be,szuka"." Liam-nek csodálatos hangja van",és még ezernyi nagybetűs üzenet.
-Na veszed le azt a táblát.-kiabáltak a rajongók,és tépték össze a papírtáblát.
-Sikítson az,aki szerint Liam-nek csodálatos hangja van.-szóltam bele a mikrofonba,és a rajongók egyszerre sikítottak fel.
-Liam-nek csodálatos hangja van.-kiabálták a rajongók,a lányokkal együtt. Liam elmosolyodott.Valahogy visszahoztuk a kedvét.
-Na szóval.Kérdezz felelek?.-beszélt Niall,és kaptuk a fülünkbe a kérdéseket.
-Hermione kérdezi twitterről.-beszélt Louis,és vigyorgott.
-Hermione Grandeer?.-tátotta el a száját Niall. Elröhögtük magunkat.
-Ő,meg Voldelmort.-röhögött Harry.
-Na szóval,kérdezik,hogy ez most mi?.-mutatott a kivetítőre Louis,és megjelent egy reptéri képünk Rose-al.Döbbenten,nagy szemekkel néztem a többiekre.Ők elvigyorodtak,mire Liam ránézett a döbbent húgára.Ránéztem oldalról,mire ő is rám nézett.
-Na na na,na na na.-énekelt Louis és Niall,mire egy cipő oldalról berepült a két sráchoz.
-Köszönjük Mrs.Malik.-nevettek Louis-ék,mire a rajongók sikitgattak.
-Á,Mrs.Malik gondolt rám.-röhögött Niall,és vett ki a cipőből egy szendvicset. Niall kicsomagolta,és beleharapott.A rajongókkal együtt felnevettünk.
-Hm.-motyogott teli szájjal Niall.-Sonkás,bár cipő íze van.-nyelte le a szendvicset Niall. Felröhögtünk.
-Igen,te tudod milyen ízű a cipő.-röhögött Harry
-Éhes volt.-védtem meg a srácot,és álltam mellé.
-Ja,azért néz ki úgy Louis cipője.-mutattunk a srác lábára,majd nevettünk fel,mikor láttuk,hogy a srác mezítláb van.
-Niall,nagyon éhes volt.-röhögött Louis.-Na de,ő ott,Mr.és Mrs.Malik.-röhögött Louis a képernyőre.
-Ő Rose?.-kiabáltak a rajongók,mire bólogattunk.
-Mit jelent twitteren a P. betű a nevénél.?.-kiabáltak a rajongók. Liam ránézett a húgára,ő pedig mosolyogva bólintott.
-Na szóval.-beszélt Liam,és ránézett a menedzserre.-Volt,hogy délután kimentünk a rajongókhoz,ahol a táblás "rajongónk".-mutatott macskakörmöket a levegőbe Liam,Louis pedig mutatott a tömegre,ahol a lány állt.-Felreppent az,hogy Liam lecserélte Danit.-segítettünk a srácnak,és beszélt Louis.
-Dani és Liam extrém extrém boldogok.-beszélt Harry,és pislogott nagyokat,meg lányosan Liamre.
-Ahogy Rose és Zayn is extrém extrém boldogok.Több mint 2 hónapja.-buktunk le Harry miatt.Mutattam egy fuck jelet a srácnak,mire ő elröhögte magát.
-El és Louis is extrém extrém boldogok,és Harry is Lis is extrém extrém boldogok.-beszélt csámcsogva Niall,mire mindenki a fiúra nézett.
-Ki az a Lis?.-kiabáltak be a szinpadra a lányok.Ránéztem a lányokra.Lis ledermedt,és Rose rám nézett,hogy mentsem a helyzetet.
-Őőő.-pirult el Harry,mire Niall károgott,Liam a menedzsserre figyelt,Louis pedig próbálta magára vonni a figyelmet.
-Lis.Lis.Lis.-motyogtam,mire Harry rám nézett,hogy meg ne szólaljak.A rajongók várták a választ,mire a telómat nyomogattam,dugtam össze fénysebességgel a telefont össze a kivetítővel.Megnyitottam a telefont,ahol a hátterem Rose volt.Mindenki felsíkított,Rose pedig elpirult.
-Na,most Lis-re vagytok kiváncsiak?vagy sem?.-beszéltem röhögve,Harry pedig remegett,hogy ne hogy lebuktassam.
-Szóval, ő Lis. Harry hőn szeretett...-nyomogattam a telefont,majd a kivetítőn megjelent egy sárga gumikacsa.
-Harry hőn szeretett gumikacsája.-röhögött Louis,mire a rajongók felnevettek.
-Csipogni is szokott.-beszélt Liam. Harry a képernyőt nézte látszólag,de mi tudtuk hogy Lis-el kommunikál.
-Juj,mesélek.-ült törökülésbe Niall a színpad közepén.
-Volt olyan,hogy Harry a gumikacsával fürdött,amit történetesen Lis-nek hív,történelmi okokból.-beszélt Niall,mire mellé ültem.
-A gumikacsa anyját,nagyanyját,annak anyját,és nagyanyját is már Lis-nek hívták.-beszéltem hihetően.
-Pontosan. Harry tegnap síkítozott fürdés közbe,és csipogott a kacsával,mert belement a sampon a szemébe. Louis pedig hősiesen ment és mentette meg őket a szappan gonoszságától.-beszélt Niall mint egy gyerek.Louis fetrengett a röhögéstől,Harry pedig pirult.Tényleg volt ilyen,csak gumikacsa nélkül.
-Ez az átka,ha nagy a haja az embernek.-röhögött Liam.
-Kacsa csipog,szemed csíp,és Harry Styles pedig síkít.-rímelt Louis.
A menedzser bekapcsolt egy dalunkat,hogy folytassuk a koncertet.
Több mint 1 óra múlva,már az M&G-ben fotózkodtunk. A lányok gratuláltak,Rose miatt,valaki megkérte Niall-t,hogy vegye el.Mi pofákat vágtunk,mert jó kedvünk volt,Niall pedig egy kép erejére megkérte a lány kezét.Egy csapat fiú volt a következő,mire mi egymásra néztünk,majd a fiúkra. A fiúk eltoltak minket a M&G helyszínéről,majd a lányokat megfogták,és az 5 fiú,fotózkodott a barátnőinkkel.Dani kényelmetlenül érezte magát,El-t az egyik srác a nyakába vette,Rose-t felemelték. Grace arcára puszit nyomtak.Lis-t pedig megölelték.A kép végeztével mindenkit körbepusziltak,majd nekünk belecsaptak a kezünkbe,és mentek ki.
-Ezek beszélték a nyelvünket?.-beszélt Grace teli szájjal,mire felröhögtem.
-Harry is beszél a gumikacsájával.-röhögött fel Niall,és mutatott a csókolozós párunkra.
-Jönnének,srácok.-dobott egy műanyag üveget a fejéhez Harry-nek a menedzser.Be jött a következő lány csoport,mire a mi lányaink félre vonultak.Hirtelen megcsörrent Grace telefonja,ő pedig elszaladt érte.
-Szia Ben,mizu?.-szólalt meg Grace,és ráncolta össze a homlokát.
-Ő,jó.Várj.-nyújtotta át Rose-nak a telefont.Lis nagy szemekkel nézte Grace-t,ő pedig vállat rántott.
-Zayn.-szólt a fotós,mire a kamerába figyeltem. Rose kilépett a teremből,amit nem csak én vettem észre,hanem a többiek is.
-Fiúk,bírjátok már ki.Már csak 2 csoport van.-beszélt a menedzser.
-Mikor végzünk?.-jött be fehér arccal Rose,mire a menedzser mutatta hogy 10 perc.Liam nézte a barátnőmet.
-Rose rosszul van?.-motyogott Louis,és nézett Mr.Payne-re.Ő kiment a lány után.
A két lány csoport bejött,mi pozoltunk,ölelgettünk,puszit és aláírást osztogattunk.De a lányokat figyeltük.A lányokhoz beszólt Mr.Payne,és pakolni kezdték a cuccainkat.
A menendzser beszélt pár szót Mr.Payne-el,majd a lányokat elvitte.A rajongótáborunk beözönlött,és ellepett minket.
-10 perc,és a fiúknak menniük kell.-beszélt Paul,majd a lányokkal próbálunk fotózkódni,ölelgettük őket.A síró lányokkal jobban foglalkoztunk,mire megláttuk Lou-t Tom-ot,és Grace-t.
-Köszönjük hogy a fiúkat ennyire szeretitek.-kiabál Lou,majd Grace ugrott fel a menedzserünk nyakába.
-De a fiúknak menniük kell.UGYE?.-kiabált Grace,mire Paul-ék bólogattak és próbálták kivezetni őket,de nem sikerült.
-INGYEN AJÁNDÉKTÁRGYAK VANNAK A FOLYOSÓ VÉGÉN.-kiabált Grace,mire a rajongók egyszerre rohantak ki a folyosóra.
Tom pedig bezárta az ajtót.
-HÚÚÚH.-fújta ki magát Grace,és esett le a menedzserünk válláról.
-A lányok kint vannak.-beszélt Harry és ijedt meg,mire mentünk volna őket megmenteni,de Paulék hátulról megfogtak.
-Hm.Azok szerintem már a kerültben sincsenek..-beszélt Tom,és vállat rántott.
-Hol vannak?.-akadt ki Louis.
-Nyugi már,öltözzetek.-dobta nekünk a ruhákat Lou.
-Miért öltözünk ugyanúgy?.-beszéltem.Paul felröhögött.
-Passz,de már így is viccesek vagytok.-röhögött rajtunk,mi pedig inkább átöltözünk.Fekete nadrág,fehér póló,vagy fordítva.A hátsó bejáraton át távoztunk,és ültünk kocsiba.Grace beült a volánhoz.
-Te tudsz vezetni?.-beszélt a menendzser,mire Grace elvigyorodott,és a gázra taposott.
-Kössétek be magatokat.-röhögött Tom,Lou férje.Mi bekötöttünk,Grace pedig száguldott át Londonon.Röpke 5 perc alatt,már a mi utcánkba járt.
Hirtelen két kis srác állt a kapuba,fekete fehérbe,és smokingba.Grace meglátta őket,leállította a motort,majd szállt ki.
-Jaj de aranyosak vagytok.Milyen fessen néztek ki.-beszélt Grace a két kicsihez.
-Köszönjük.Te is csinos vagy.-beszélt Sam és Alex,Grace-hez.
-Nagyon ijesztő Liam nővére.Meghúzogatott minket.-beszéltek halkan az ikrek,de mi meghallottuk.
-Mi?.-akadt ki Liam,és pattantunk ki vele a kocsiból.
-DEJAN.-kiabált nevetve Rose,mire odakaptuk a fejünket. Niall szája tátva maradt.
-Vedd le ezt a hülye sapit Greg fejéről,mert nem látunk.-kiabált nevetve.
-Jövök.-beszélt Anne,Harry anyukája,és szaladt ki a tálcáért.
-Jaj aranyom.-állt meg az ajtóban Apa,és vette le Greg,Niall bátyja nyakából,a barátnőmet.
-Jövünk.-kiabált Ben,és gurult le a dombról Lottie-val,Safaa-val,és Gemmával az oldal dombról.Oda kaptuk a fejünket.
-Srácok ne már.Úgy álltok ott,mintha odaragasztottak volna.-nevetett fel Lis. Rose és a többiek odakapták a fejünket.
-Grace,mondtam hogy ne úgy vezess mint egy örült.-nevetett fel Rose,majd pattant le apa hátáról.
-Mi folyik itt?.-beszélt Harry,és értek le a többiek családja is elölre.
Mindannyiunk anyukája rohant felénk és öleltek meg.
-Sajnáljuk,hogy nem tudtunk elmenni a koncertre,De Mr.Payne gondoskodott arról is,hogy lássunk titeket.-beszélt Harry anyukája,a fiát ölelve,és mutatott Mr.Payne-re,aki egy kamerát fogott.
-Úgy örülünk,hogy van egy olyan barátnőtök mint Grace. Ilyet összeszervezni.-nevetett fel Liam anyukája,mi pedig ledöbbentünk .Rose szervezte,minden bizonnyal,akkor ő miről beszélt ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése